Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 9

Det er nå bare 15 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger Worms Forts Under Siege og Sega SuperStars.

Sega Superstars er et spill som benytter seg av EyeToy-systemet fra Sony. Det inneholder en samling av Sega sine mest kjente karakterer og miljøer. Disse inkluderer Sonic the Hedgehog (selvfølgelig), Samba de Amigo, Virtua Fighter-karakterene og mye mer.

I Worms Forts Under Siege er de søte og krigerske ormene er tilbake. Worms: Forts Under Siege forandrer litt på det tradisjonelle Worms-gameplayet ved å introdusere festninger. I motsetning til i tidligere Worms-spill er det ikke mulig å ødelegge selve landskapet i Forts Under Siege, men festningene kan naturligvis bombes sønder og sammen. Disse festningene kan oppgraderes, og du kan bygge enheter slik som katapulter og trojanske esler for å ødelegge de fiendtlige ormene.

Vinneren av dagens luke kan selv velge hvilken plattform han vil ha Worms Forts Under Siege på. For å delta i trekningen om disse to spillene, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Når ble det aller første spillet i Worms-serien lansert på PC?
1992
1995
1997

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Pan Vision for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden