Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 12

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

I årets tolvte luke kan du vinne en flott pakke med tre gode spill fra Sega. Alle spillene leveres til valgfri plattform.

I det skumle actionspillet Condemned 2: Bloodshot (360/PS3) tar du rollen som etterforsker Ethan Thomas, som leter etter en savnet partner. Spillet byr på et kampsystem med offensive og defensive kombinasjoner, et våpenarsenal med salig blanding av skytevåpen og stumpe gjenstander, og høyteknologisk kriminalteknisk utstyr for å løse forbrytelser på ulike måter.

Condemned 2 er ikke for sarte sjeler.
Skarin jobber hardt mot ondskapen.

Viking: Battle for Asgard (PS3/360) er et action-eventyrspill der vi følger en bitter kamp mellom Åsgards guder. Gudinnen Hel har manet frem en hær av levende døde som hun vil bruke til å ta over det jordiske riket, Midgard, og ødelegge Åsgard og gudene som bor der. Som den unge krigeren Skarin må du stoppe Hel og forsvare menneskehetens fremtid.

Football Manager 2009 (PC) er det ypperste innenfor fotballmanagersjangeren. En av årets største nyheter er en kampmotor i full 3D, som gir et enda mer realistisk innblikk i hvordan spillerne dine oppfører seg. Videre får vi en dypere pressefunksjon, en utvidet treningsdel, og styrket interaksjon med styret og assistenttreneren i klubben.

For å delta i trekningen om denne pakken må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hvem er gudinnen Hel datter av?
  1. Hvilket annet spill står utvikleren av Condemned 2 bak?

Konkurranseinformasjon:

  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.

Se også julekalenderen hos våre partnere:

   
Les også
Anmeldelse: Viking: Battle for Asgard
           

Siste fra forsiden