Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 19

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

Dagens luke inneholder PS3-spillene Race Driver: Grid og Naruto: Ultimate Ninja Storm, Wii-spillet Sam & Max Season One, og PC-spillet X3: Terran Conflict. Alle levert av distributøren Atari.

Race Driver: Grid.
X3: Terran Conflict.
Sam & Max: Season One.

I det kritikerroste bilspillet Race Driver: Grid bygger du ditt eget team, som deltar i løp i USA, Japan og Europa. Alle bilene er lisensierte og gjenskapt som tro kopier fra virkeligheten. I tillegg til enspillerdelen støtter Grid nettspill med opptil tolv spillere.

X3: Terran Conflict avslutter X-trilogien, og finalen tar oss med tilbake til vårt eget solsystem, hvor vi nok en gang blir en del av et levende univers. I dette strategispillet kan spilleren tjene seg rik på handel, drive piratvirksomhet eller rydde verdensrommet for kriminelle elementer.

Sam & Max: Season One for Wii består av seks selvstendige episoder, og hver av dem kommer med en ny og usannsynlig sak for frilanspolitiet. Serien karakteriseres av syk humor, kombinert med et pek-og-klikk-gameplay i samme stil som vi kjenner fra de store Lucasarts-klassikerne på nittitallet.

I slåssespillet Naruto: Ultimate Ninja Storm får vi utforske en tredimensjonal versjon av Hidden Leaf Village og Forest of Death fra anime-serien, og kjempe mot fiender i massive og åpne miljøer. En haug akrobatiske ninjamanøvre står til rådighet, i tillegg kan alle figurene i spillet få nye former i spesielle situasjoner.

Hvis du vil være med i trekningen om denne herlige pakken, så må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. I hvilket år debuterte Sam og Max som tegneseriefigurer?
  1. Hva heter spillmotoren som Race Driver: Grid bruker?

Konkurranseinformasjon:

  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Les også
Anmeldelse: Sam & Max: Season One
               

Siste fra forsiden