Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 12

Luke 12 skal åpnes, og vi er med andre ord halvveis på vår vei mot julaften. Da syns vi det passer fint å dele ut den nylanserte Xbox-versjonen av Half-Life 2.

Half-Life 2 på Xbox er basert på det samme spillet som ble utgitt til fremragende kritikk på PC høsten 2004. Half-Life 2 inneholder realistisk fysikk og kunstig intelligens, både hos venner og fiender, og takket være den avanserte grafikkmotoren er spillet en enorm visuell opplevelse, også på Xbox.

Spilleren må igjen ta på seg rollen som Gordon Freeman, forskeren som var helten i originalspillet. Jorden har blitt invadert av romvesener, og de har fullstendig tatt over makten. Menneskeheten har akutt behov for en helt, og Gordon blir mannen som må ta på seg ansvaret for å redde verden fra den visse undergang.

- Det er ikke bare den verdige oppfølgeren til et av historiens beste skytespill. Det er et av historiens beste skytespill. Dette er et spill du vil fortelle barnebarna dine om, skrev vår anmelder Kristian Aasgård i sin anmeldelse av Half-Life 2 på PC i november i fjor.

For å delta i trekningen om dette Xbox-spillet, må du være over 16 år (pga. PEGI-merkingen) og svare korrekte på følgende spørsmål:

Hva heter faren til Alyx Vance, som du møter i Half-Life 2?

Dr. Eli
Barney
G-Man

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden