Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 14

Det er ti dager igjen til jul, men vinteren er godt i gang. I dagens luke ligger en skikkelig vinterpakke med RTL Ski Jumping 2006 og Ski Racing 2006.

Ski Racing 2006 lar deg slå deg løs i ulike alpindisipliner. Spillet kommer med en rekke forskjellige spillmoduser, inkludert en karrieremodus hvor du får arbeide deg mot toppen av det internasjonale alpintsirkuset. Du kan velge om du vil bruke tredjepersons eller førstepersons synsvinkel, og utviklerne skryter av et avansert animasjonssystem som sikrer at spillfiguren har svært autentiske bevegelser.

Skjermbilde fra Ski Racing 2006

I RTL Ski Jumping 2006 skal du som spilltittelen antyder hoppe på ski. Du kan lage din egen hopper og trene ham opp fra et talent til en verdensstjerne. Videre er det også mulig å ta på seg den vanskelige rollen som landslagstrener. I karrieremodus må du ansette trenere, smørere og kjøpe ditt eget utstyr. Du kan også forhandle med sponsorer og drive utstrakt gamblingvirksomhet (!) for å spe på reisekassa. Spillet kommer også med en flerspillerdel, så du kan utfordre stilrene japanere på deres egen hjemmebane. Du kan også spille flere lokalt, og ha egne turneringer i din egen stue.

For å delta i trekningen om denne vintersportspakken med hopp- og alpinspill (vinneren kan selv velge hvilke versjoner av spillene han/hun ønsker å motta) må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange disipliner kan du kjøre i Ski Racing 2006?

3
4
5

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden