Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 5

Tiden har kommet for å åpne en ny luke i julekalenderen. I dag kan dere vinne Logitech G5 Laser Mouse - en presis trådbasert lasermus spesialutviklet for gamere.

Logitech G5 Laser Mouse har en lasermotor som sporer 2000 ppt og overfører 500 USB-rapporter i sekundet. Logitech hevder at G5 er best i klassen på ytelse og sporing med et sensorområde på hele 30 x 30 piksler og presis laserteknologi. Alt burde med andre ord ligge til rette for presis respons i pressede spillsituasjoner.

I tillegg leveres musen med en justerbar vektkasset. Dette gir deg muligheten til å skreddersy balanse og vekt til din personlige spillestil. Et medfølgende program lar deg justere mellom tre ulike følsomhetsnivåer og avanserte funksjoner direkte, uten å gå ut av spillet. G5 har føtter i varig PTFE-plast som sikrer deg de smidige bevegelsene du har bruk for i spillet.

Det er ingen aldersgrense i dagens luke, så hvis du vil være med i trekningen av denne ledningsbaserte lasermusen, trenger du bare å svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mye veier de justerbare loddene i vektkassetten til Logitech G5 Laser Mouse til sammen?

36 gram
46 gram
63 gram

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden