Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 8

Vi er allerede inne i den andre uken i årets adventstid, og luke 8 står for tur. I dag kan dere vinne western-spillet Gun med t-skjorte.

I action-eventyrspillet Gun tar spilleren kontroll over en banditt fra det 19. århundre som får livet snudd på hodet. Faren blir drept i en båtmassakre, men han rekker å gi deg en mystisk medaljong og beskjeden om at han ikke var din virkelige far likevel. På sporet av din far møter du både korrupte ordførere, tøffe opprørere og lojale indianere, i tillegg til at du må rømme fra lokalbefolkning som ikke setter pris på at du begynner å få et forhold til deres favorittprostituerte.

I spillets gang oppdager du din sanne opprinnelse, og blir raskt ettersøkt som den slemmeste skurken i ville vesten. Spillet foregår mest i tredjeperson, og du vil bruke mye tid på hesteryggen, diligenser, tog og kanoer. I slosskamper får du bruk for dine egne knyttnever, men aller mest et våpenarsenalet typisk for western-stilen.

En valgfri versjon av dette spillet, pluss en svart Gun-t-skjorte med dødningehodet på, kan bli ditt, hvis du er over 18 år (pga. PEGI-merkingen), og svarer korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter banditten spilleren tar kontroll over i Gun?

Nolton Blue
Bolton Grey
Colton White

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden