Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 11

Gamer.no sin julekonkurranse dundrer videre i jevn takt. I dag gir vi bort et ferskt skytespill til valgfri plattform.

I årets ellevte luke kan vi friste med krigsspillet Call of Duty 3. Her blir spilleren sendt til gjennombruddet som fant sted i Normandie under andre verdenskrig. Den historiske kampanjen startet med D-dagen den 6. juni, og gjorde at de allierte kom et stort steg nærmere Berlin.

Skjermbilde fra Xbox 360-versjonen av Call of Duty 3.

Spilleren inntar rollen til fire ordinære allierte soldater og gjennom totalt 14 oppdrag blir vil lovet en svært autentisk og variert opplevelse av krigen, med detaljert grafikk, ny fysikkmotor, ny nærkampmekanikk og imponerende animasjoner og eksplosjoner. Selv gresset er imponerende animert, og det kan trampes flatt.

Hvert brett vil ha mange ulike innfallsvinkler, og det er opp til spilleren selv å velge hvordan han konfrontere fienden. Onlinebiten har også fått en saftig overhaling. Opp til 24 spillere kan kjempe samtidig, og vi får lagbasert flerspiller hvor kjøretøyer er en viktig del av pakken.

Call of Duty 3 er ute for Wii, Xbox 360, Xbox og PlayStation 2. Hvis du har lyst på spillet til én av disse plattformene (du får velge når vi kårer vinner), så må du være fylt 16 år og svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilket år kom det første Call of Duty-spillet?
Hvem utviklet det?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden