Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 15

På menyen i dag ligger en flott spillpakke fra SEGA, med Football Manager 2008 og SEGA Rally.

I dag har vi to meget solide SEGA-spill i premiepotten. Football Manager-spillene er høyt elsket blant fotballtilhengere. Her sitter du i førersetet for en fotballklubb, og har total kontroll over alt fra hvilke spillere klubben skal kjøpe til hva slags taktikk laget skal bruke i kampene. Blant nyhetene i år finner vi en ny kampmotor, hvor hele kampdagen foregår i sanntid. I tillegg har spillet fått en fullstendig ny landslagsdel, et renere brukergrensesnitt, et nytt notatsystem, en oppgradert øvingsdel og bedre rapporter fra trenerne dine.

Gavepakke fra SEGA i dagens konkurranse.

Det andre spillet i dag er SEGA Rally, en nyversjon av arkadelegenden fra 90-tallet. Her får vi nestegenerasjonsgrafikk, intuitive kontrollere og interaktive spillmiljøer. Sega Rally fokuserer helt og holdent på underholdning, og tilby en adrenalinfylt, kompetitiv racingopplevelse uten å overkomplisere. Miljøene er ødeleggbare, og man får oppleve alt fra grusveier fulle av skrot til asfaltveier og snødekte fjellveier.

Football Manager 2008 kommer på PC, men vinneren kan selv velge hvilken plattform han eller hun vil nyte SEGA Rally på. Ikke overraskende må du svare korrekt på disse spørsmålene for å være med i trekningen:

Når kom SEGA Rally på markedet for første gang?
Football Manager er kjent under et annet navn i USA, hvilket?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Den heldige får mulighet til å velge versjon av spillet før det sendes ut. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden