Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 5

Vi feirer nitten dager igjen til jul med å gi bort en samlerutgave av strategispillet World in Conflict.

Det kritikerroste strategispillet World in Conflict foregår i en verden der Sovjetunionen fortsatt er en reell motstander for NATO-landene, og det hele starter med vestens største marerittscenario. Året er 1989, russiske tropper invaderer Europa og USA, og NATO-styrkene er på bakbeina. Spilleren får rollen som en feltkommandant, og må kjempe for å ta tilbake de amerikanske byene en etter en, ved hjelp av noen av åttitallets heftigste militærmaskiner.

Samlerutgaven av World in Conflict er premien i årets femte julekonkurranse.

Fokuset er på selve kamphandlingene (fremfor ressursinnsanking), og ved å ta over kontrollpunkter rundt om på kartet, får du «taktiske poeng», som du kan investere i forsterkninger. Ellers får man heftig grafikk og ødeleggbare spillmiljøer, lagbasert flerspiller for opp til 16 spillere og fokus på raske, harde slag.

Vår anmelder gav World in Conflict fantastiske 10 av 10 i sin vurdering tidligere år, og konkluderte anmeldelsen på denne måten:

– World in Conflict har det lille ekstra som gjør at du henfallent forelsker deg i spillet og ikke klarer å legge det fra deg. Ikke bare er det et fullstendig produkt som oser over av genuinitet og små lekre detaljer, det er også det kanskje beste sanntidsstrategispillet verden noen gang har sett. Giv akt!

Nå kan en spesialutgave av dette spillet bli ditt. Den ekstraordiære pakken inneholder en bit av Berlinmuren, en DVD fra History Channel om Berlinmuren, en hodetelefon med mikrofon, samt en DVD-dokumentar om utviklingen av World in Conflict. Som vanlig trenger du bare svare korrekt på følgende spørsmål for å være med i trekningen:

Hvilke av disse tre rollene kan du ikke velge i World in Conflict?
Hvor mange flerspillermoduser har World in Conflict?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden