Justice League til DS og GBA

Eidos har kunngjort to nye Justice League-spill, som kommer til Nintendos to håndholdte plattformer.

Eidos kunngjorde for en tid siden at de hadde sikret seg rettighetene til å lage spill basert på Justice League, hvor Superman, Batman, Wonder Woman og The Flash kjemper mot ondskapen sammen med noen andre (litt mer obskure) helter. Spillet Justice League kommer til PS2, PSP og Xbox denne høsten, og utvikles av Snowblind Studios.

Nå har Eidos røpet at de jobber med to nye Justice League-spill; Justice League Heroes for DS (utviklet av Sensory Sweep) og Justice League Heroes: The Flash for GBA (utviklet av WayForward Technologies). Begge spillene skal lanseres til høsten.

Justice League Heroes for DS skal være en slags forgjenger til konsollspillet, og lar spillerne kontrollere de fire nevnte superheltene med stylus-pennen. Spillerne kan bruke objekter fra de ødeleggbare miljøene mot fienden, og kan også få hjelp fra andre superhelter, som Aquaman og Green Arrow.

Justice League Heroes: The Flash for GBA gir oss rollen som The Flash, som blant annet har mulighet til å bevege seg lynraskt. Etter hvert som vi spiller kan vi låse opp kraftige kombinasjonsangrep og ta knekken på fienden i sakte film. Vi kan også tilkalle Superman, Batman, Wonder Woman og andre superhelter for litt hjelp.

Siste fra forsiden