Kakebaking på DS

Majesco har kunngjort at de bringer Cake Mania til Nintendo DS.

I Cake Mania får du rollen som Jill. Hun har akkurat kommet tilbake fra kokkeskolen, og håpet å få seg jobb på besteforeldrenes tradisjonsrike bakeri. Dessverre har et nytt Mega-Mart-kjøpesenter tvunget besteforeldrene til å legge ned virksomheten, noe Jill ikke liker.

Derfor tar hun sakene i egne hender. Nå må hun oppgradere kjøkkenet sitt og bake stadig mer kompliserte kaker, slik at kundene hennes blir fornøyde og hun får nok penger til å gjenåpne besteforeldrenes bakeri.

Spillet tilbyr 80 brett med stadig mer frenetisk baking, og spillerne må gjøre alt fra å bake og dekorere kaker til å levere ut menyer og ta i mot betaling. Etter hvert som bakeriet blir mer populært, blir det stadig mer å gjøre for stakkars Jill.

Cake Mania er basert på PC-spillet ved samme navn, og den amerikanske utgiveren Majesco håper å ha det klart i januar. De forteller ikke når vi eventuelt kan forvente å se spillet i Europa.

Om du ikke gidder å vente, kan du kjøpe Cake Mania (eller etterfølgeren Cake Mania: Back to the Bakery) for PC, direkte fra nettutgiveren Sandlot Games.

Siste fra forsiden