Kalde grøss fra Frankrike

Den franske utvikleren Hydravision jobber med et grøsserspill som har fått navnet Obscure. Spillet kommer til Norge i september.

Obscure foregår på Leafmore High, en skole som definitivt har sett bedre dager. Med utdaterte bøker, skolebygninger i forfall og lærere som har mistet troen på det de gjør, er Leafmore alt annet enn noen mønsterskole. Det viser seg imidlertid snart at skolen har større problemer enn lærere som gruer seg til arbeidet og bøker som forteller at presidenten i USA heter Ronald Reagan.

Etter at en av vennene deres forsvant sporløst i nærheten av skolen, beslutter en gruppe studenter å utføre litt privat etterforskning på skolens område. Det de oppdager åpenbarer en mørk og mørk og grufull side ved skolen og leder dem inn i et helvete de aldri vil glemme.

I Obscure får du spille fem ulike studenter, som enten må jobbe på egenhånd eller samarbeide for å overvinne de skremmende farene som ligger og lurer i skolens mørke og skyggefulle ganger. Hver av disse karakterene har sine egne spesielle evner, og det er opp til deg å bruke disse slik at de fem ungdommene overlever de marerittaktige hendelsene de er i ferd med å oppleve.

Obscure blir utgitt av Microids. I Norge blir spillet distribuert av Toptronics, og skal etter planen lanseres 24. september, på Xbox, PS2 og PC. For mer informasjon kan du besøke spillets nettsted. Du kan også ta en titt på den nylanserte traileren, som du finner her:

Siste fra forsiden