Kameo forsinkes igjen

Det etterlengtede Xbox-eksklusive spillet Kameo: Elements Of Power, fra legendariske Rare, har blitt forsinket igjen.

På nettstedet til Rare har selskapet nå fortalt at de og Microsoft har blitt enige om å utsette utgivelsen av Kameo: Elements of Power. Den ekstra utviklingsperioden vil brukes til å gjøre en rekke forandringer, samt legge til en rekke nye store og små funksjoner. Dette er ikke første gangen Kameo utsettes, noe forfatteren av den lettere humoristiske teksten hos Rare ser ut til å være smertelig klar over. Verken Rare eller Microsoft har kunngjort noen ny utgivelsesdato for spillet.

Kameo: Elements of Power har vært under utvikling så lenge at et skjermbilde fra spillet faktisk er å finne på GameCube-boksene fra 2001, før Rare ble kjøpt av Microsoft og spillet ble gjort om til en Xbox-tittel. I og med at det ikke er satt noen ny utgivelsesdato for spillet er det mange som frykter det nok en gang vil forandre plattform, og bli en av lanseringstitlene til Xbox 2.

Nettstedet Eurogamer sammenligner Kameo med Duke Nukem Forever, og det er ikke særlig sannsynlig at sjefene i Microsoft er fornøyd med situasjonen. Etter at de betalte 375 millioner dollar for Rare i 2002 har stjerneutvikleren nemlig kun produsert ett eneste Xbox-spill; Grabbed by the Ghoulies. For øyeblikket ser det ut til at Conker: Live and Reloaded blir utviklerens neste utgitte spill, når det (forhåpentligvis) kommer til mars neste år.

Siste fra forsiden