SKAM møter Temp – Telenorligaen

Kan ta et solid steg mot sluttspillplass

Temp skal teste treffsikkerheten mot SKAM i kveldens TV 2 Sumo-oppgjør i Telenorligaen.

Eivind Von Døhlen/Privat/montasje Gamer.no

SLIK SPILLES SJETTE RUNDE AV TELENORLIGAEN HØSTEN 2017:

Vis mer

Kl 20:00: BX3 - Celestial Gaming
Kl 20:00: Gatekeepers - Acapella
Kl 20:00: Fact Revolution - Demise
Kl 20:00: Tien Len - Momentum
Kl 20:00: Temp - SKAM

Alle kampene spilles mandag 18. september.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Telenorligaens Counter-Strike: Global Offensive-del er over halvspilt, og tabellen har begynt å satt seg før sjette runde på mandag. Hele tolv poeng skiller første- og sisteplass. Temp og SKAM ligger trygt plassert på henholdsvis tredje- og fjerdeplass før runden, og skal møtes til dyst i ukens TV 2 Sumo-kamp.

Temp er så langt ubeseiret, med to seire og to uavgjorte resultat, mens SKAM står med tre seire, en uavgjort og ett tap. Hvis et av lagene stikker av med seieren i kveldens kamp, kommer de til å ta et solid steg mot sluttspillplassen i høstsesongen.

Kampen ser du direkte på TV 2 Sumo mandag klokken 20:00 »

Slik ser tabellen ut.
Gamer.no

– Norge trenger lag som satser hardt

DISSE SPILLER FOR TEMP:

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Kristian «KORN» Hokland
Adam «Paint» Fjellum
Henrik «Becker» Becker
Haris «H4RR3» Hadzic

Stortalentet Haris «H4RR3» Hadzic forteller om en helt annen atmosfære, etter at han ble med i Temp i begynnelsen av august, som en av dem med minst rutine.

– Jeg husker jeg var veldig spent på hvordan jeg ville gjøre det med de store gutta i Norge, men jeg tvilte aldri på at jeg hadde det som trengtes. Jeg gikk bestemt inn i første trening med optimistisk tankegang, og ønsket å vokse individuelt og kollektivt med gode spillere. Noen måneder ut i sesong, føler jeg meg veldig tilpass og ble godt tatt i mot av laget. På få måneder har jeg lært masse som har gjort meg til en bedre lagspiller. Rutinen til alle i laget har hjulpet ekstremt, og den gjensidige respekten innad i laget er virkelig noe alle burde ha, i mine øyne. Vi gir hverandre konstruktiv kritikk, og tar opp problemer og løser dem sammen som et lag, noe jeg setter stor pris på, forteller Hadzic utdypende.

Hadzic forteller at SKAM som lag har enorm rutine og høyt individuelt nivå, og at laget hans må være på tå hev inn mot kveldens kamp.

– Jeg vet de er en ringrev i det norske miljøet og har enorm rutine, så vi må være på topp skal vi ta de tre poengene. Jeg vet at mange av de gutta skyter hardt, og har som sagt rutinen bak seg, slik at vi må være konsentrert om jobben som skal gjøres.

Haris «H4RR3» Hadzic spiller for Temp.
Privat

«H4RR3» sier at han er fornøyd med sesongen så langt. Selvsikkert forteller han at han selv tror de er blant deltakerne i sluttspillet.

– Sesongen så langt har vært helt grei for oss. Vi har enda mye å gå på, men det ser ut til at vi har relativt god kontroll på topp fire. Jeg tror vi får selskap av BX3 og Acapella. Det siste laget er jeg litt usikker på, men jeg håper enten Fact Revolution eller The Gatekeepers tar det siden jeg har noen gode kompiser i de lagene. Samtidig kan også SKAM blande seg inn og snuse på fjerdeplassen. På nedrykksplassene tror jeg Celestial Gaming og Tien Len havner, med mindre det skjer noen mirakler selvsagt.

Hadzic har sterkere tro på kontinuitet, slik at hans eget lag blant annet er styrket gjennom de mange lagbyttene som ble gjort før overgangsvinduet stengte.

– Med tanke på lagendringene er jeg tilhenger av kontinuitet, og å løse problemene seg i mellom, fremfor å bytte ut enkeltspillere. Dersom problemene ikke virker å kunne løse seg, er noen ganger lagbytter det eneste fornuftige alternativet. Når det kommer til selve lagendringene vil jeg ikke kommentere hvem som kom best ut. Jeg vil si at vi som holdt oss sammen er styrket, mens Acapella på papiret også er det. jeg tror Demise og The Gatekeepers tapte på overgangsvinduet, selv om sistnevnte gjorde en god figur mot BX3 sist, forteller Hadzic.

Hadzic forteller til slutt om at Norge har en lang vei å gå for å stabilisere seg internasjonalt.

– Det viktigste for norsk Counter-Strike er at vi får noen lag til som satser hardt og fremstår bra slik at vi kan utvikle oss som nasjon internasjonalt. Vi prøver selvfølgelig å spille alle kvalifiseringer og turneringer slik at vi får øvd inn mot offisielle kamper. Vi vil også vise oss mer frem internasjonalt, og det er et mål vi nå jobber for å nå, avslutter stortalentet.

Spiller sitt eget spill

DISSE SPILLER FOR SKAM:

Vis mer

Karl William «kalle» Haraldsen
Markus «maak» Karlsen
Michael «m1kkis» Sokki
Max «quix» Lindkvist
Håkon «hk0n» Kvande

Kaptein i SKAM, Håkon «hk0n» Kvande forteller til Gamer.no at laget ikke har gjort nevneverdige forberedelser inn mot kveldens kamp på tross av at de møter et formsterkt Temp.

– Som et mikslag forbereder vi oss ikke frem mot kampene. Temp er et bra lag som spiller mye, slik at det blir nok en vanskelig kamp.

Selvtilliten er likevel høy, og Kvande ser på deres individuelle ferdigheter som bærebjelker for å nå sluttspillet.

– Jeg ser for meg at det blir oss, Temp.no, Acapella og BX3 som kommer til sluttspillet, forteller Kvande kontant.

Håkon «hk0n» Kvande og resten av spillerne i SKAM trener ikke, men tror likevel at de kan gjøre en god jobb mot Temp.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

På spørsmål om hvordan han tror overgangsvinduet påvirker den resterende delen av sesongen har Kvande liten tro på at det vil utgjøre en stor forskjell for deres egen del.

– Jeg er litt usikker på hvilke lag som har gjort endringer, og hvilken startfemmer de forskjellige lagene har. Med tanke på at vi stiller som et rent mikslag burde ikke det ugjøre noen nevneverdig forskjell for vår del, avslutter Kvande.

Siste fra forsiden