Hearthstone: Heroes of Warcraft

Kan verdensmesteren forsvare tittelen sin?

Årets siste store Hearthstone-turnering spilles denne helgen.

Det er knappe tre uker siden verdens beste Hearthstone-spillere møttes til dyst under årets Blizzcon, hvor det populære samlekortspillets første verdensmester ble kåret. Nå samles de igjen, denne gangen i Jönköping, til årets siste og største DreamHack-turnering. Første runde av gruppespillet er allerede godt i gang, men vinneren kåres ikke før på lørdag. Da bestemmes det hvem som stikker av med størsteparten av premiepotten på nesten 175 000 kroner.

Stjernespekket deltakerliste

Blant de 32 deltakerne finner man den nykronede verdensmesteren James «Firebat» Kostesich som allerede er godt i gang med enda en seiersrekke. Den stjernespekkede deltakerlisten byr også på store navn som Cong «StrifeCro» Shu, Aleksandr «Kolento» Malsh og de tidligere DreamHack-vinnerne Thijs «ThijsNL» Molendijk, Dima «Rdu» Radu og Petar «Gaara» Stevanovic.

Andrey «Reynad» Yanyuk møter en tidligere lagkamerat i helgens turnering.

I tillegg får seerne gleden av en storkamp mellom TempoStorm-stifteren Andrey «Reynad» Yanyuk og tidligere lagkamerat Andrew «TidesofTime» Biessener allerede i første runde av gruppespillet. De to skal ha noe uoppklart etter at Biessener valgte å forlate sitt tidligere lag til fordel for Cloud9 uten at det har blitt gitt noen forklaring.

Fullpakket sendeskjema

Det blir mye innhold å følge med på denne helgen, med over 60 serier som skal spilles og tre kamper i hver. Finalen holdes klokken 22:30 på lørdag. Da kåres den endelige DreamHack-vinneren.

Du kan følge kampene direkte på Viagame.com.

Siste fra forsiden