Kan du tilgi Lara?

Kan du tilgi Lara?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Lara Croft and the Guardian of Light var en svært positiv overraskelse. Selv om spillet ikke kunne regnes som et nytt og fullverdig Tomb Raider så traff det samarbeidspregede actioneventyret en nerve i mange spillerhjerter.

Men selv om spillet i seg selv ble godt mottatt, ble folkene som drar i spakene utsatt for en del kritikk i etterkant av spillet. For det første ble PC- og PS3-utgavene forsinket ganske kraftig. Deretter viste det seg at Xbox 360-versjonen ikke ville få samarbeid over nett før PC- og PS3-utgavene var ute.

Instendige lovnader til tross, det tok betraktelig lengre tid før Xbox 360-eierne fikk spille sammen med borteboende venner. Som plaster på såret for ventetiden fikk X360-spillere det første nedlastbare innholdet gratis. PS3- og PC-eiere ble tilsynelatende glemt.

Men nå er alle versjonene endelig fullverdige. PS3-eiere fikk den etterlengtede muligheten sist uke, og i dag kan isolerte PC-spillere med internett-tilkobling også finne noen å dele eventyret med.

Les også: Anmeldelse: Lara Croft and the Guardian og Light
Les også: Lara Croft forbarmer seg
Les også: Den menneskelige revolusjonen


(Kilde: CvG)

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen