King Arthur på konsoll

Konami har sikret seg rettighetene å lage spill basert på det som ventes å bli en av sommerens kinosuksesser, nemlig King Arthur.

Filmen King Arthur kommer fra Touchstone Pictures og Jerry Bruckheimer Films, og har blant annet Keira Knightley og svenske Stellan Skarsgård på rollelisten. Filmen handler naturligvis om legenden om kongeriket Camelot, med Kong Arthur, Lancelot og resten av ridderne av det runde bord, trollmannen Merlin og den vakre Lady Guinevere - altså den klassiske historien som de fleste av oss har sett eller hørt i flere versjoner allerede, men som aldri tar skade av å bli gjenfortalt.

I spillversjonen av King Arthur får spillere kontrollere filmens helter (Arthur, Lancelot, Guinevere, Tristren eller Bors) og benytte seg av deres unike evner mens de kjemper seg gjennom miljøer lik dem filmen foregår i. Spillet kommer med mulighet for enspiller eller kooperativt flerspiller, kamp på hesteryggen og ulike oppdragtyper med varierende mål.

King Arthur er under utvikling hos australske Krome Studios, og vil inneholde videoklipp fra den kommende filmen. Karakterene i spillet er dessuten modellert etter karakterene i filmen, noe som forhåpentligvis vil gjøre spillet mer autentisk. King Arthur kommer til Xbox, PS2 og GameCube til høsten.

Siste fra forsiden