King Kong er ferdig

Spillversjonen av Peter Jackson's King Kong har blitt ferdigutviklet, og er klar for produksjon.

Ubisoft har nå kunngjort at Peter Jackson's King Kong har "gone gold", og er sendt til fabrikkene for masseproduksjon. Dermed ligger alt klart for at dette spennende actioneventyret skal komme i butikkene på lanseringsdatoen, som er 18. november. Dessuten forteller Ubisoft at Xbox 360-versjonen lanseres samtidig med konsollen den kjører på.

Spillet har blitt utviklet av Ubisoft sitt Montpelier-baserte studio (i Frankrike), under ledelse av Michel Ancel - skaperen av Rayman, som også har stått bak det fabelaktige Beyond Good & Evil. I følge Peter Jackson, som er svært interessert i dataspill, var det faktisk Beyond Good & Evil som gjorde at han pekte ut Michel Ancel som mannen han ønsket at skulle lage spill basert på filmen hans.

Dessuten har han nylig kommet med noen kommentarer som tyder på at han ikke var helt fornøyd med måten Electronic Arts samarbeidet med ham angående Ringenes Herre-spillene. Han hevder de var svært lite interessert i å høre hans tanker om spillene, på tross av at de markedsførte dem som om han og resten av filmskaperne skulle ha vært svært involvert i produksjonen.

Dette skal ha vært en viktig grunn til at det ble Ubisoft, og ikke Electronic Arts, som fikk rettighetene til King Kong-spillet. For mer informasjon om Peter Jackson's King Kong kan du lese sniktitten vår.

Siste fra forsiden