King of Fighters 2000/2001 i november

Det tok fire år for disse klassiske kampspillene å komme til hjemmekonsollmarkedet. Nå kan eiere av Xbox og PS2 glede seg til å kunne kjøpe begge spillene i en pakke.

King of Fighters-serien har eksistert i ti år nå, og har fått mye ros for sitt balanserte og avhengighetsskapende gameplay. Nå er Ignition Entertainment i ferd med å lansere en pakke med både King of Fighters 2000 og King of Fighters 2001, til PS2 og Xbox. Dermed får europeiske konsolleiere teste disse kritikerroste spillene for første gang.

Pakken kommer med en enorm mengde spillbare karakterer - 35 i KOF 2000 og 40 ekstra i KOF 2001. Hvis du synes dataspillerne blir for harde kan du gi dem ulike handikap ved hjelp av et innovativt system der du selv kan styre vanskelighetsgraden. Naturligvis kommer begge spillene med en rekke spillmodus (inkludert "team play" og "party"), og 2001-versjonen gir deg i tillegg mulighet til å spille for eksempel fire mot en, to mot tre eller fire mot fire.

I tillegg kommer konsollversjonene med et autolagresystem og muligheten til å se introduksjonssekvensene til tidligere spill i serien. King of Fighters 2000/2001 vil komme på markedet i november.

SNK arbeider som kjent med et nytt King of Fighters-spill, Maximum Impact, som etter planen skal lanseres til neste år. I motsetning til tidligere spill i serien vil Maximum Impact være i full 3D.

Siste fra forsiden