Kingdom Under Fire kommer før jul

Det er lenge siden vi hørt noe nytt om Kingdom Under Fire: The Crusaders, men i dag fortalte Phantagram oss at spillet skal slippes i løpet av fjerde kvartal i år.

Med det strategiske actionspillet Kingdom Under Fire: The Crusaders satser Phantagram på å lage et spill av episk skala for Xbox. Spilleren tar rollen som en general på en fantasi-slagmark, og slåss mot og med tropper av krigere, katapulter og drager. Det loves opp mot 150 karakterer samtidig på skjermen, og hver karakter blir modellert med opp mot 5000 polygoner.

Kingdom Under Fire: The Crusaders ser på mange måter ut til å bli veldig forskjellig fra sin forgjenger. Historien finner sted i perioden etter den såkalte "Second War of Heroes". Etter denne krigen levde alle land midlertidig i fred og harmoni, men roten til alt ondt "The Ancient Heart" lå ikke på latsiden og ventet til det rette øyeblikket med å slå hardt tilbake.

Plutselig er 50 år med fred og ro over. En voldsom krig mellom alver og orker settes i gang, og en hær fra "Hironeiden" og "Eclessia" settes i sving for å beskytte de hellige områdene i grenselandet mellom alvene og orkene. Midt oppi denne konflikten befinner du deg som spiller.

Det er nå klart at Microsoft vil stå ansvarlig for å distribuere tittelen i USA i løpet av fjerde kvartal i år. Foreløpig eksklusivt på Xbox. Men selv om tittelen skal slippes likt i hele verden, er det ikke bekreftet noen utgiver for Europa. Phantagram forteller at de vil gå ut med informasjon om en samarbeidspartner i Europa om kort tid.

Mer informasjon om Kingdom Under Fire: The Crusaders vil bli offentliggjort på E3-messen i Los Angeles om ti dager.

Siste fra forsiden