Kjente skuespillere i Driv3r

Atari kunngjør at stemmene i det tredje spillet i Driver-serien kommer til å bli spilt av kjente Hollywoodskuespillere. Dessuten forandrer spillet navn til Driv3r.

Skuespillerne som skal gjøre jobben med å gi liv til de viktigste karakterene i Driv3r er Michael Madsen, Ving Rhames, Mickey Rourke og Michelle Rodriguez. Politibemannen Tanner, som er hovedpersonen i Driv3r, spilles av Michael Madsen. Han har tidligere spilt i filmer som Kill Bill, Donnie Brasco og Reservoir Dogs.

Partneren hans, Tobias Jones, spilles av Ving Rhames. Hans CV inkluderer blant annet roller i Mission: Impossible-serien, Pulp Fiction og Con Air. Spillets slemming nummer én, lederen av det internasjonale krim-syndikatet våre to helter kjemper mot, spilles av Mickey Rourke som er kjent for sine roller i filmer som Once Upon a Time in Mexico, The Thin Red Line og 9 1/2 Weeks. Michelle Rodriguez, best kjent for sine roller i S.W.A.T., The Fast and the Furious og Blue Crush, spiller Calita, lederen for en gjeng med biltyver fra Miami.

Driv3r er under utvikling hos det tradisjonsrike studioet Reflections Interactive som i sin tid stod for Shadow of the Beast-serien, Destruction Derby-spillene og naturligvis Driver 1 og 2. Spillet følger de to politipartnerne Tanner og Tobias, som må infiltrere en internasjonal biltyvliga. Som i de forrige spillene i serien inneholder det en haug av heftige biljakter, men i motsetning til i forgjengerne kan du nå gå ut av bilen for å forfølge fiendene til fots.

Spillet foregår i tre store byer: Miami, Nice og Istanbul. Disse er noe mer komprimerte enn virkelighetens versjoner, men det skulle aldri være noen tvil om hvilken by du er i, takket være det høye detaljnivået utviklerne har gått for. Dessuten er det nok av veier å kjøre på, faktisk hele 245 kilometer skal vi tro utviklerne.

Driv3r er ventet utgitt på PlayStation 2 og Xbox til våren. Atari har overfor Gamer.no bekreftet at det ville slippes en PC-versjon, men noen dato vil de ikke offentliggjøre enda. GameCube-versjonen ble kansellert for en tid tilbake.

Siste fra forsiden