Kjøp nedlastbart innhold mens du spiller

Microsoft gjør Games for Windows Live mer brukervennlig.

Games for Windows Live er som kjent Microsofts forsøk på å strømlinjeforme spilleopplevelsen din på PC. Nå har den nylig gått gjennom en større oppdatering for å bli enklere og bedre for forbrukerne.

En av forbedringene er den såkalte In-game Marketplace som lar deg handle ekstra innhold til spillene dine. Før måtte du avslutte spillet for å kjøpe nedlastbart innhold, men nå kan du altså kjøpe det fra en egen meny mens du spiller. Nedlastbart innhold som du tidligere har kjøpt kan også lastes ned om igjen så mange ganger du vil, ikke ulikt det systemet vi finner på Xbox 360.

Du får nå også mulighet til å gjøre visse endringer på profilen din, som å kjøpe flere Microsoft-poeng, forandre kortinformasjonen din og gjøre diverse instillinger med gamertagen, alt mens du er inne i spillet. Microsoft lover også at alle nye spill som støtter Live-systemet skal få bedre beskyttelse mot piratkopiering. Blant annet vil spillet knyttes direkte opp mot din gamertag, og det vil legges inn en sperre som gjøre det umulig å spille spillet før den offisielle slippdatoen.

Utseende har også fått seg en ansiktsløftning, så dersom du ønsker å ta en titt på den nye Games for Windows Live, kan du ta turen innom Microsofts egne nettsider. Live-tjenesten er allerede støttet av spill som Fallout 3, Street Fighter IV og GTA IV, og vil angivelig også støtte Batman: Arkham Asylum som blir å finne i spillhyllene senere denne måneden.

(Kilde: microsoft.com.)

Siste fra forsiden