Kjør eller dø

Ubisoft har akkurat kunngjort 187 Ride or Die, et spill som tilbyr en kombinasjon av urban krigføring og bilkjøring, ispedd en god mengde rap.

Hvis beskrivelsen av 187 Ride or Die hørtes kjent ut, er det sannsynligvis fordi den er det. Ubisoft kunngjorde nemlig at de jobbet med denne tittelen allerede i fjor vår, men da het spillet Notorious: Die to Drive, og skulle kun komme til konsollplattformene. For de som lurer på den nye tittelen, kan vi fortelle at 187 er det amerikanske politiets kode for mord.

Dette bilspillet for foregår i et urbant miljø som preges av nådeløse gjenger og vold. Her må spilleren tjene seg rik ved å kjøre mot gategjenger og eliminere de som måtte stå i veien for ham. Spillet prøver å appellere til et stort marked ved å inkludere en rekke lisensierte lydspor og voksne temaer.

Blant skuespillerne Ubisoft har leid inn for dette spillet finner vi Larenz Tate, som har fått rollen som spillets unge helt, Buck. Noel Gugliemi spiller Buck sin hovedfiende, Cortez, mens Hip-hop-artisten Guerilla Black har rollen som Buck sin læremester, Dupree. Xbox og PS2-versjonene av 187: Ride or Die skal etter planen lanseres til sommeren, mens GameCube og PC-versjonene følger litt senere.

Siste fra forsiden