E3 2019 - Luigi's Mansion 3

Klar for å bekjempe spøkelser med prompeskvetting?

Se alle de nye detaljene om Luigi's Mansion 3.

Nintendo avslutter som vanlig E3-ballet med sin faste Direct-sending stappet til randen med nyheter om sine kommende spill.

Omsider fikk vi mer informasjon om Luigi's Mansion 3, etter at det ble annonsert for første gang i fjor høst.

Mario-brødrene sjekker inn på et gedigent hotell. Ikke overraskende viser det seg at ting ikke er helt som de først ser ut som. Hotellet er naturligvis hjemsøkt av et utall spøkelser som Luigi må fange med sitt nye våpen, Poltergust-00.

Den nye spøkelsessugeren (det er et ord, sant?) har en rekke nye funksjoner sammenlignet med de to foregående versjonene.

I tillegg til å suge opp spøkelser, kan man slenge de rundt for å gjøre ekstra skade både på det man har fanget, og spøkelser rundt. Videre kan an bruke en sugekopp til å flytte på objekter og rive ned omgivelser for å åpne nye veier eller avsløre hemmeligheter. Den lar også Luigi blåse ut en luftbølge som blåser spøkelser unna om han bli omringet, og gir et lite hopp til Luigi selv.

Gooigi er tilbake

Gooigi dukker også opp. Gooigi er en slimversjon av Luigi som dukket opp i forrige Luigi's Mansion-spill. Han kan skvise seg gjennom gitterdører og kan kontrolleres av en annen spiller om man vil samarbeide med en venn.

Apropos andre spillere. I en ny modus, kalt ScareScraper Mode, kan opptil flere spillere slå seg sammen for rydde etasjer for spøkelser.

Vi fikk også bekreftet at Luigi's Mansion 3 nærmer seg originalen fra 2001, ved at man igjen beveger seg i én bygning, framfor flere som i Luigi's Mansion: Dark Moon.

Dessverre fikk vi ikke noen mer nøyaktig lanseringsdato for spillet enn at det fortsatt skal komme ut i løpet av 2019. Det er nok rimelig å anta at det kommer nærmere juleferien.

Les flere E3-nyheter på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden