Quantum mot nDurance / Telenorligaen

Klarer Quantum å ta ned enda en spådd finalist?

Adam «Lider» Ilyasov og Mathias «Tidebringer» Kruse
Eivind Von Døhlen/Gamer.no. Montasje: Kristine H. Thom.

Søndagens kamp kan komme til å bli en svært spennende kamp, når Quantum møter nDurance Gaming i syvende runde av Telenorligaen. Om Quantum kan fortsette å ta kamper fra topplagene, eller om nDurance setter en stopper for det, kan du se søndag 18:00 på TV 2 Sumo.

– Vi forbereder oss aldri

DISSE SPILLER FOR NDURANCE:

Vis mer

Finn «Blomster Finn» Wiestål (Top)
Eirik «SeanZero» Olsen (Top)
Kristian «Lifting» Næsgaard (Jungle)
Adam «LIDER» Ilyasov (Mid)
Pontus «Vardags» Dahblom (Marksman)
Omid «Touch» Rosander (Support)

Mid Lane-spiller for nDurance, Adam «LIDER» Ilyasov, forteller at laget aldri forbereder seg før en kamp, og at søndagen ikke kommer til å være et unntak.

– Vi forbereder oss aldri. Forrige uke tullet vi ganske mye, spesielt jeg, derfor ble det dessverre to uavgjort resultater. Det kommer likevel fortsatt til å bli oss og Celestial Gaming i finalen, ettersom Fact har «Tivity», så de ryker som vanlig ut i semifinalen, sier Ilyasov.

Det kan fort bli tungt på søndag for Adam «Lider» Ilyasov
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Han fortsetter med å fortelle at forventningene til søndagens kamp ikke ligger lavere enn at de selvsagt skal slå Quantum 2-0.

– Jeg har aldri spilt mot Mid Lane-spilleren deres og vet ikke hvem han er, men han har vært Diamond siden sesong tre så han må vel være erfaren, avslutter Ilyasov.

Allerede slått to topplag

DISSE SPILLER FOR QUANTUM:

Vis mer

Espen «espen5b» Drange Jensen (Top)
Eivind «Dacreq» Ommundsen (Jungle)
Lorenzo «Poro in box» Kertopawiro (Mid)
Mathias «Tidebringer» Kruse (Marksman)
Jean «Neajj» Bertolotti (Support)

Til tross for å ha blitt spådd til en skuffende niendeplass, har Quantum allerede bevist hva de er gode for, ved å imponerende nok ta en kamp fra både Celestial Gaming og Fact Revolution, som i år har blitt spådd til sluttspill-kandidater.

Espen «espen5b» Drange Jensen, Top Lane-spiller for Quantum.
Privat
NÅ ADC FOR QUANTUM: Tidligere Riddle Marksman Mathias «Tidebringer» Kruse spiller nå for Quantum.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– Vi er nok underdogs som kommer inn i denne matchen, men jeg forventer at vi skal kunne ta en kamp av dem, slik vi allerede har gjort det mot både Celestial Gaming og Fact. Dette er nok den hardeste motstanden noen av lagene møter denne søndagen, spesielt for Bot Lane-spillerne våre, men jeg har troen på at vi fint kan klare 1-1, sier Top Lane-spiller for Quantum, Espen «espen5b» Drange Jensen.

Les også
Ekspertene uenige om hvem som vinner helgens Rocket League-sluttspill

I sterk kontrast til nDurance, så forteller Jensen at Quantum har trent både godt og jevnlig i forkant av kampene sine.

– Vi har trent godt og jevnlig fra vi fikk vår endelige line-up, og vi kommer inn i denne matchen med bedre synergi, kommunikasjon og «champion pool», sier Top Lane-spilleren.

Avslutningsvis hadde Jensen følgende ord til motstanderen i Mid Lane, Adam «LIDER» Ilyasov:

– Jeg vil bare si at LlDER heller bør melde seg på en konkurranse i kronekasting, siden han tross alt er den største coinflippen i Telenorligaen.

Interessert i å se om LIDER klarer å gjøre ord til handling? Se søndagens kamp mellom nDurance og Quantum 18:00 på TV 2 Sumo.

Siste fra forsiden