Klart for finale i FIFA-NM

I dag møtes Norges to beste spillere for å kjempe om ære og pengepremier.

Gjennom hele oktober har tusenvis av spillere deltatt i omfattende kvalifiseringer i Norges største FIFA 14-turnering. Det hele startet 10. oktober, og på tre uker ble det gjennomført totalt 32 kvalikkrunder og to spennende sluttspill på Xbox 360 og PlayStation 3.

10 000 kroner til førsteplass

I dag står vi igjen med én finalist fra hver plattform: Regjerende mester George «Slettheia4life» Sautoglu (PlayStation 3) og Ole Martin «Omatti94» Søyland (Xbox 360). Disse møtes til duell på SpillExpo i Lillestrøm lørdag formiddag.

Det hele starter klokken 13:50 på esportscenen til SpillExpo. Kampene i finalen spilles på en Xbox 360, men «Slettheia4life» får selvsagt bruke en PlayStation 3-spake. Vinneren stikker av med et reisegavekort på 10 000 kroner, mens andreplass får 3000 kroner.

Det er dessverre ingen direktesending ut mot publikum som ikke befinner seg på spillmessen.

Hele turneringen er et samarbeid mellom TV 2 Sporten og Gamer’s Paradise, og det er Gamer’s League som har stått for administreringen av kvalifiseringsrundene.

I tillegg til finale i FIFA-NM skal eSports Norway holde avsluttende runder og finaler i en rekke spill på SpillExpo denne helgen, inkludert League of Legends, StarCraft II, Dota 2, Street Fighter 4 og Tekken Tag Tournament 2.

Siste fra forsiden