Dota 2 / Pretty Pudges Pokaljakt

Klart for finaler i den skandinaviske pokaljakten

Norsk Dota 2-lag er med å kjempe om en premiepott på 50 000 kroner.

Valve

Fredag kveld er det duket for finaler i Pretty Pudges Pokaljakt – et skandinavisk Dota 2-mesterskap, arrangert av nettstedet Pressfire.no.

De svenske lagene GameOnline (tidligere Turtle Masters) og Team GO (tidligere Nikclas), danske Fabulous 5 og norske Fiskestanga har gjort seg fortjent til en finalebillett, og nå starter sluttspillet for å avgjøre hvem som stikker av med 40 000 kroner i førstepremien. Andreplass får 10 000 kroner.

Kvalifiseringer siden september

Veien til sluttspillet ble bygd opp av fem nettbaserte kvalifiseringer fra september til februar. På det meste deltok 130 lag fra de skandinaviske landene, og de fire beste i hver turnering fikk utdelt poeng basert på sin plassering. Topp fire etter fem runder deltar nå i sluttspillet.

Fra studiosendingene til en av kvalifiseringene som har ledet til finalen. Venstre til høyre: Kommentator Aras «br0wnage» Kanani, Jesper «Frigoleet» Gøthe (gjest) og kommentator Aleksander «Psycheout» Leonard Larsen

Fabulous 5 er de eneste av finalistene som har deltatt i alle fem kvalifiseringer, og endte dermed med 26 poeng totalt, seks mer enn GameOnline på andreplass. Fiskestanga og Team GO fikk begge 16 poeng hver.

Slik spilles semifinalene:

  • Fiskestanga mot GameOnline
  • Team GO mot Fabulous 5

Finalearrangement i Oslo

Semifinaler og finaler i sluttspillet spilles på nett i et best av tre-format, og publikum er invitert til et gratis, sosialt arrangement i lokalene til Aller Media på i Oslo fredag 24. april klokken 18:00. På grunn av salg av alkohol på stedet er aldersgrensen 18 år. Adressen er Karvesvingen 1, ikke langt fra t-banestasjonen på Hasle.

Hovedattraksjonen er naturligvis de avgjørende kampene som vises på storskjerm, men det vil også være andre aktiviteter i løpet av kvelden i regi av hovedsponsoren og samarbeidspartnere. På Facebook-siden til arrangementet nevnes det blant annet en Dota 2-quiz med premier, mulighet til å prøve Oculus Rift og uformelle konkurranser i Super Smash Bros. for Wii U og Super Smash Bros. Melee for GameCube.

De som ikke har anledning til å komme på arrangementet kan følge sendingen gjennom Hitbox-kanalen til Pressfire:

Siste fra forsiden