Good Game-ligaen - Counter-Strike 2

Klart for skjebneoppgjør i Good Game-ligaens siste CS2-runde

Metizport X kjemper om semifinaleplass i kveld. Her er vi supporterne kjempe frem laget sitt i sluttspillet våren 2023.
Sindre Stien/Good Game

Høstens seriespill i Counter-Strike 2 i Good Game-ligaen er straks på hell, og det legges det opp til en interessant innspurt i 1. divisjon. Mandag ettermiddag spilles de siste kampene, og det er fremdeles kniving om den siste topplasseringen.

Apeks Rebels, 777 og Wizard har allerede sikret seg plasser til semifinalene i sluttspillet, mens Metizport X og Static skal duellere om den siste plassen. Det oppgjøret kan du se direkte på Gamer.nos Twitch-kanal, der Leon «Landor» Karlsen loser seerne gjennom kampen.

(artikkelen fortsetter under tabellen)

Slik ser tabellen ut før siste serierunde.
Good Game-ligaen

Etter mandagens seriespill blir det dermed avgjort hvem som skal møtes i semi-finalekamper på nett 4. og 5. november, og deretter hvem vi får se på scenen på SpillExpo i finaleoppgjøret 19. november.

Les mer om Counter-Strike 2-oppgjørene på Good Game-ligaens nettsider »

Nederst på tabellen er det også duket for skjebnekamper, der Center, krisp og VOID alle står i fare for å rykke ned.

Dersom VOID, som ligger nederst på tabellen, vinner kveldens kamp mot Bitfix Gaming kan de potensielt ende opp i et nedrykksoppgjør. Det er likevel avhengig av at krisp ikke vinner mot Wizard. Og dersom Center ender opp med å slå Infurity i sin kamp, slipper de selv å knive om å holde seg i førstedivisjon.

Ståa er litt mer spikret for 2. divisjon. Det er allerede klart at Vanir Folkvang og Foxed Gaming begge rykker opp til 1.divisjon i neste sesong, allerede før siste serierunde.

De to møtes likevel i siste serierunde, og avgjør hvem som da ender på toppen av tabellen. I tillegg til førsteplassen sikrer laget seg 10 000 kroner.

Se Good Game-ligaens nettsider for flere nyheter og resultater i de forskjellige spillene »

Siste fra forsiden