Tex Murphy-spill relansert

Klassiske eventyr på nettet

De klassiske Tex Murphy-spillene er nå til salgs på nettet.

Nå kan du gjenoppleve serien om den karismatiske og sympatiske taperen Tex Murphy, som tjener til livets opphold som klassisk film noir-detektiv i en post-apokalyptisk fremtidsverden. Tex Murphy-serien har nemlig dukket opp på spillportalen Good Old Games.

I utgangspunktet kan du slå klørne i de tre første spillene om Tex Murphy. Martian Memorandum og Mean Street selges sammen, for en slikk og ingenting. Det revolusjonerende Under a Killing Moon selges separat. Snart kommer også The Pandora Directive og Overseer på tjenesten.

Som alltid med Good Old Games slipper du unna irriterende kopibeskyttelser, og spillene er også laget for å fungere på Windows XP og Vista (i motsetning til gamleversjonene, som dessuten lenge har vært alt annet enn lette å få tak i).

Martian Memorandum og Mean Streets er relativt enkle tredjepersons pek-og-klikk-eventyr av den tradisjonelle sorten, men ispedd actionsekvenser. Under a Killing Moon forandret imidlertid på oppskriften, og leverte 3D-omgivelser sett fra førstepersons synsvinkel, som du fritt kunne navigere deg rundt i. I tillegg var det et kraftig fokus på ekte film med ekte skuespillere.

Vi tok en titt på serien i en artikkel om spillserier vi gjerne skulle sett mer til.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden