Podkast

Rad Crew – Sesong 11, episode 3

Knallsterke Dragon's Dogma: Dark Arisen har endelig kommet til PC

Rad Crew ser også på spill der vi blir invadert av aliens denne uken.

Capcom

XCOM 2 er rett rundt hjørnet, og i denne episoden av Rad Crew snakker vi om spill der vi blir invadert fra rommet. Dette har vært et gjennomgående tema i 40 år med gaming, så det var utfordrende å finne de beste!

XCOM 2 får en del oppmerksomhet.
Firaxis

Ellers snakker vi om PC-versjonen av Dragon's Dogma: Dark Arisen, som omsider har sett dagens lys. Det er et spill vi har snakka om i flere år, og vi tror det vil finne et trofast publikum på den nye plattformen. Kanskje til og med et større publikum enn det fant på konsollene.

Vi har også spilt Plants vs Zombies Garden Warfare 2-betaen og det virker svært lovende!

I ukens spørsmål spurte vi lytterne om når de sist gang ble så sinte at de bare skrudde av spillet, eller til og med kasta kontrolleren i veggen. (såkalt rage-quitting).


Rad Crew - Sesong 11, episode 3

Her er tidspunktene:

  • (3:30) Topp 5 invasjoner fra rommet
  • (23:30) Nyheter
  • (36:50) Garden Warfare 2 Beta, Dragon's Dogma PC, plusspluss
  • (1:24:00) Ukens spørsmål: rage-quitting

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 14. januar
Rad Crew, 7. januar

Rad Crew, Game of the Year-spesial

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden