Knights of the Old Republic 2 er på vei

I følge nettstedet 1UP er etterfølgeren til Knights of the Old Republic på vei, og de første detaljene får vi i april.

Det er Obsidian Entertainment som jobber med denne etterfølgeren. Før du rister kraftig på hodet og lurer på hvorfor ikke det er BioWare som gjør jobben, bør du huske på én ting: Obsidian Entertainment er i praksis Black Isle i forkledning. Selskapet ledes av Black Isle-veteranen Faergus Urquhart, og han har fått med seg en rekke tidligere ansatte fra Black Isle. Obsidian har dessuten et nært samarbeid med BioWare.

I følge Obsidian Entertainment sitt nettsted jobber de med et rollespill til konsoll og PC, men de vil ikke si noe mer enn dette. Hvis 1UP har rett er det imidlertid Knights of the Old Republic 2 de jobber med, og vi bør kunne anta at konsollen det er snakk om er Xbox.

De første detaljene om Knights of the Old Republic 2 skal, i følge 1UP, offentliggjøres i juninummerne av Electronic Gaming Monthly og Computer Gaming World. Juninummeret av Electronic Gaming World kommer i salg i slutten av april (riktignok ikke i Norge). Nettstedet 1up.com drives av samme selskap som gir ut begge disse bladene, og må derfor sees på som en rimelig troverdig kilde.

Det ble allerede i fjor høst rapportert om rykter om at Obsidian jobbet med denne etterfølgeren, og nå ser det ut som om disse ryktene var riktige. Vi kommer tilbake med mer informasjon om Knights of the Old Republic 2 så snart vi får den.

Siste fra forsiden