Knights of the Old Republic II i februar

Activision har akkurat bekreftet overfor Gamer.no at Knights of the Old Republic II: The Sith Lords kommer til Norge i februar.

Det har vært en del om og men i forhold til utgivelsesdatoen til Knights of the Old Republic II: The Sith Lords. Obsidian Entertainment har fortalt at de håpet på å kunne bli ferdige med Xbox-versjonen tidligere enn det som opprinnelig var planlagt, noe de nå ser ut til å klare.

Dette hjelper imidlertid ikke oss på "feil" side av Atlanterhavet. Activision har nemlig bekreftet for Gamer.no at både PC og Xbox-versjonen av spillet lanseres i februar neste år her i Norge. De har for øyeblikket ingen konkret dato, men enkelte europeiske nettsteder rapporterer om en europeisk lansering den 25. februar.

Det originale Knights of the Old Republic-spillet fikk svært mye ros da det ble lansert for Xbox og PC, og Obsidian Entertainment jobber i samarbeid med Bioware (som utviklet originalen) for å sørge for at den kommende etterfølgeren blir like godt som originalen. Med tanke på at Obsidian består av en rekke veteraner Black Isle er det mange som forventer at de klarer jobben på en utmerket måte.

Siste fra forsiden