Knights of the Old Republic II

Forventningene er ikke små foran LucasArts' presentasjon på årets E3. Her kommer de første filmene fra Knights of the Old Republic II.

LucasArts kunne rett før E3 avsløre at Knights of the Old Republic II: The Sith Lords kom til å bli presentert på messen. Nå har de første filmene av spillet sneket seg ut på nettet og vi har selvsagt lenkene dere har lyst på.

Spillmessig ligger spillet nært orginalspillet og det ryktes at grafikkmotoren er den samme som i den første utgaven. Obsidian Entertainment, som står for utviklingen av denne inkarnasjonen, er et studio bestående av godt kjente navn fra Black Isle og andre profilerte selskap.

Tiden har ikke stått stille etter at vi forlot Star Wars-universet i det første spillet. Fem år senere er universet i fullstendig kaos og Jedi-ridderene er i ferd med å bli utryddet. Heldigvis er det fortsatt en Jedi-ridder igjen: Deg. Det blir din oppgave å sørge for at balansen mellom godt og ondt blir gjenopprettet.

Utviklingsprosessen ser ut til å være i full gang og spillet ser ut til å være rute i henhold til slippdatoen som er satt til 25. februar 2005. Vi kommer garantert til å høre mer fra LucasArts i tiden som kommer framover og flere detaljer rundt dette spillet.

Filmen kan lastes ned her:

I tillegg er det flere filmklipp tilgjenglig for abonnenter hos GameSpot.

Siste fra forsiden