Knights of the Old Republic-MMO på vei

John Riccitiello avslører

Electronic Arts bekrefter at det er hold i ryktene om et nytt KOTOR-spill.

Under årets Game Developers Conference i San Fransisco, som gikk av stabelen i februar, sendte Electronic Arts en hel spillverden til himmelen da de «avslørte» et nytt Knights of the Old Republic. Nyheten var bare en dag gammel da EA måtte ut og avkrefte, og at hele verdens spillpresse hadde misforstått.

I oktober i fjor var det et og annet hint å spore om at Bioware jobbet med et Star Wars-relatert massivt onlinespill, uten at noen fra EA eller Lucasarts (som eier Star Wars-rettighetene) ville kommentere saken.

Star Wars: Knights of The Old Republic anno 2003.

Nå får en sulteforet fanskare nok en kontrabeskjed. Denne gangen kommer det derimot ikke fra en spekulant, men fra Electronic Arts-høvdingen selv.

John Riccitiello kunne i et intervju med den amerikanske business-siden Portfolio.com, fortelle at det er et massivt Knights of the Old Republic-spill under utvikling.

– Vi har to av de mest interessante MMO-ene i industrien i utvikling. Den første, som er basert på Warhammer-universet, kommer ut snart. Det andre er det som folk sitrende venter på at vi skal fortelle dem om. Det er i partnerskap med Lucasarts og kommer fra Bioware. Jeg tror det blir det mest ventede spillet i hele industrien når vi kommer til det punktet at vi er klare til å snakke om det, sier Riccitiello til Portfolio.

Når Portfolio videre spurte Riccitiello om han mener noe i duren av Knights of the Old Republic Online, var svaret klokkeklart:

– Ja.

Der er kortene på bordet. Tilhengere av serien kan bare glede seg til Electronic Arts er klare til å fortelle mer.

Siste fra forsiden