Knøttene og andre tegneserier blir spill

Namco vil lage Knøttene-spill, mens Majesco har sikret seg Teen Titans-lisensen og THQ lager Bratz-spill.

Charles M. Schultz sin flotte tegneserie om Baltus (Charlie Brown), Sniff (Snoopy) og de andre knøttene debuterte i 1950, og er i dag å finne i over 2400 aviser verden over. Nå er serien på vei til skjermene våre - japanske Namco har kunngjort at de har sikret seg rettighetene til å lage spill basert på serien helt til 2009. Hvor mange spill det er snakk om og hvilke plattformer de kommer til, vet vi ikke.

Teen Titans, fra Warner Bros og DC Comics, kan nok ikke skryte av den samme populariteten, men også denne serien er i ferd med å få spillversjoner. Disse skal utgis av Majesco, og utvikles av Artificial Mind & Movement (A2M). Det første spillet basert på serien kommer allerede senere i år, til GBA. I 2006 vil vi også få spill til Xbox, PS2 og GameCube.

Spilleren får kontroll over heltene Robin, Starfire, Beast Boy, Cyborg og Raven, og kan når som helst velge hvilken av disse han eller hun vil kontrollere. Alle heltene har sine egne unike egenskaper, som må brukes riktig for at de skal komme noen vei i den forbryterske byen spillet foregår i. På veien møter de slemminger som Shade, Overload, Jinx, Gizmo og Mammoth, og får i følge Majesco oppleve en dyp historie med mange spennende vrier.

Til sist kan vi nevne THQ sitt kommende spill basert på Bratz Rock Angelz. Her får du spille som en av de fire Bratz-jentene (og du får selv gi henne ulike frisyrer og antrekk), reise til eksotiske internasjonale lokasjoner og etterforske en rekke "hotte" historier for å lage ditt eget moteblad. Bratz Rock Angelz kommer til GameCube og PS2.

Siste fra forsiden