Konami kunngjør Pro Evolution Soccer 6

Det neste Pro Evolution Soccer-spillet fra Konami er på vei, og serien kommer for første gang til Xbox 360 og Nintendo DS.

Konami har kunngjort det neste spillet i Pro Evolution Soccer-serien sin. Spillet kommer til PS2, PC og PSP, samt Xbox 360 og Nintendo DS. Lanseringen vil finne sted senere i år, og Konami skryter av en stor mengde gameplaynyheter.

Blant annet skal den kunstige intelligensen til fotballspillerne ha blitt kraftig forbedret, noe som spesielt vil kunne legges merke til når datastyrte spillere ikke har ballen, og beveger seg intelligent rundt på banen, slik at de alltid befinner seg i gode posisjoner. De vil også peke for å indikere hvor de ønsker at du skal sparke ballen.

Systemet for skudd har blitt redesignet, og vi får også nye bevegelsesmuligheter, slik som en ny sklitakling og mulighet til å drible bakover. Det fortelles også at fysikken har blitt forbedret, og at vi får nye offisielle lag (flere detaljer om dette vil følge på et senere tidspunkt, men landslagene til Argentina, Nederland, Italia, Spania og Sverige vil i alle fall bli representert i sine offisielle drakter).

Ellers loves vi mer balanserte dommere, nye gameplaymoduser (som "international mode" hvor vi får lede et land til seier i en serie mesterskap) og mye mer.

Siste fra forsiden