Konami lover mer skilpadde-action

Teenage Mutant Ninja Turtles-franchisen er i ferd med å få et nytt tilskudd, til PC, Xbox og GameCube.

Konami har kunngjort at de jobber med et nytt spill i Turtles-serien. Det nye spillet har fått navnet Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Melee, og kommer til PC, Xbox og GameCube. Det forrige Turtles-spillet fra Konami tok ikke akkurat verden med storm, men vi håper de gjør det bedre med Mutant Melee, som skal lanseres i mars i USA.

Mutant Melee kommer med 20 karakterer fra serien, og lar deg spille som din favorittskilpadde eller sidekarakterer som Casey Jones, April O'Neil og Master Splinter. De av dere som i hemmelighet alltid håpet at Shredder skulle vinne mot skilpaddene, kan forresten glede dere over at han også er spillbar.

Hovedfokuset i spillet er et "adventure"-modus hvor opp til fire spillere kan samarbeide mot fienden, men det blir selvfølgelig også mulig å kjempe mot hverandre, slik at vi en gang for alle kan finne ut hvem som er best av Leonardo og Michelangelo. Konami lover også en haug ulike minispill (inkludert "king of the hill", "last man standing" og "knock out") og opplåsbare bonuser.

Siste fra forsiden