Kongelig heder til Football Manager

Studiosjef Miles Jacobson heves over massene.

Football Manager 2011 ble en strålende suksess. Det solgte bra og fikk fantastiske anmeldelser. Like før jul kom det også en versjon på iPhone (komptibel med iPad), så markedet for Sports Interactive blir stadig bredere.

Miles Jacobson er et ikon innen britisk spillmakerkunst.

Nå har også den engelske dronning latt seg imponere av managersimulatoren. Studiosjef Miles Jacobson skal nemlig tildeles OBE (Order of the British Empire) for hans innsats i spillindustrien. Det skriver Eurogamer.

– Jeg er veldig ydmyk. Dette er en honnør til hele teamet her hos Sports Interactive. Jeg er litt målløs for øyeblikket, så mer sier jeg ikke akkurat nå, skriver sjefen sjøl på Football Manager-forumet.

Dermed blir Jacobson med i en eksklusiv klubb av spilldesignere som har fått denne utmerkelsen. Tidligere har blant annet Peter Molyneux, Eidos-president Ian Livingstone og Argonaut-grunnlegget Jez San blitt hedret på denne måten. Vi gratulerer.

Gamer.no har møtt Jacobson for en prat flere ganger, sist i august. Da snakket vi om serien generelt og Football Manager 2011 spesielt. Han hadde også spennende spådommer om Premier League 2010/2011.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden