Kreativ stabling i februar

Brütal Legend-studioets Stacking har fått slippdato.

Double Fine har tatt opp tempoet siden de lanserte rockeeventyret Brütal Legend i 2009, og deres actionrollespill Costume Quest ble også en formidabel suksess.

Stacking har en spesiell stil.

Deres neste prosjekt, det svært kreative eventyrspilet Stacking har nå fått utgivelsesdato. Spillet utgis til PlayStation Network 8. februar og Xbox Live Arcade dagen etter. Det melder Gamespot.

Her inntar du rollen som Charlie Blackmore, en feier som må slite seg gjennom det industrialiserte 30-tallet og redde familien sin fra en grisk magnat. Det finurlige her er at Charlie og resten av befolkningen er matryoshka-dukker.

Dette setter premisset for spillets gåteløsning, som går ut på å innta andre dukker for å overta unike evner. Sjongleringen skal etter hvert bli rimelig dyp, for du må stable en hel rekke dukker oppå hverandre for å løse de mer intrikate problemene. Vi loves også muligheten til å takle de ulike oppgavene på flere vis.

Spillprosjektet ledes av Lee Petty, som var ansvarlig for det grafiske uttrykket til Brütal Legend. Videre vet vi at Double Fine også har minst to andre spill under utvikling.

Lurer du på hvilke andre spill vi har i vente? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden