Krigen om ringen er ikke slutt ennå

Et voksent rollespill satt til Tolkiens univers er på vei.

Warner Bros kan melde om at et nytt Ringenes Herre-spill er på vei. Rollespillet Lord of the Rings: War in the North er under utvikling til Xbox 360, PS3 og PC, med planlagt slipp i 2011.

Det er kanskje ikke alle som vet at samtidig som Aragorn, Pippin og Gandalf kjempet mot Saurons hovedstyrker i regioner som Rohan og Gondor så foregikk det også svære slag lenger nord i Midgard. Det er blant annet disse man får oppleve i War in the North.

Les også:Den menneskelige revolusjonen

Spillet utvikles av Snowblind Studios, og skal være et rollespill med fokus på samarbeid med andre spillere. Opptil tre spillere kan finne sammen over nett og opprette sitt helt eget brorskap og samarbeide for å sette en stopper for Saurons ondskap. Nøyaktig hvordan dette vil fungere fortelles det ikke noe om, men fokuset på samarbeid vil gjennomsyre hele spillet.

I pressemeldingen fremheves det at spillet vil ha en såkalt moden tilnærming, kanskje blir det en litt røffere versjon av Midgard vi får ta del i? I spillet får man selvsagt oppleve en hel rekke av Tolkiens fantasidyr og områder, sett fra en annen vinkel enn det vi gjorde i filmene og til dels bøkene.

Her er den svært korte annonseringsteaseren til spillet:

(Kilde: Pressemelding

Siste fra forsiden