Krigsutbrudd i november

Tilbake til andre verdenskrig

Det neste Call of Duty-spillet har fått europeisk slippdato.

Infinity Wards skytespill Call of Duty: Modern Warfare fikk en varm mottakelse av spillpressen, så det knytter seg store forventninger til oppfølgeren. Denne gangen er det Treyarch som står for utviklingen, og de har blant annet erfaring fra tidligere Call of Duty-spill.

Stillehavskrig med båt og fly.

Utgiver Activision har nå bekreftet den europeiske slippdatoen, og Call of Duty: World at War skal ligge i butikkhylene fra 14. november. Det kommer til Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii og DS.

Mens Modern Warfare foregikk i moderne tid tar World at War oss med tilbake til seriens røtter under andre verdenskrig. Mye av striden vil foregå ved Stillehavet, og serien skal for første gang inkludere en samarbeidsmodus for kampanjen. Den populære flerspillerdelen er selvsagt også tilbake.

Activision planlegger en flerspillerbeta for PC-og Xbox 360-utgavene. Testen starter en gang i løpet av oktober, og hvordan man skaffer seg betanøkler skal avsløres på spillets hjemmeside i nær fremtid.

– Vi er glade for å kunne gi våre fans en sniktitt på flerspillerdelen i Call of Duty: World at War. Utviklerlaget har jobbet hardt og bygd på den flotte flerspillertradisjonen fra tidligere Call of Duty-spill, og vi kan knapt vent med å komme på nett og forberede lanseringen i november, forteller Mark Lamia fra Treyarch i en pressemelding.

Hvis du vil vite mer om Call of Duty: World at War kan du lese vår sniktitt.

Siste fra forsiden