Krome jobber med Ty 3

Ty the Tasmanian Tiger er ikke like utdødd som artsfrendene hans - nå har Krome Studios kunngjort at de jobber med det tredje spillet i serien.

Krome Studios har akkurat kunngjort at de jobber med et tredje spill i den populære plattformspillserien om den tasmanske tigeren Ty. Gjensynet med denne viltre krabaten får vi mot slutten av året, og spillet kommer til flere plattformer (det spesifiseres ikke hvilke plattformer, men forgjengeren kom til alle de store konsollene, så vi tipper noe slikt også skjer med treeren).

Ty the Tasmanian Tiger 3 kommer med en spennende ny historie som følger hovedpersonene fra de tidligere spillene, samt introduserer en rekke nye karakterer, inkludert en ny sjefsfiende. Utviklerne forteller også at de vil introdusere nye og oppgraderte våpen og kjøretøyer, og en rekke nye australsk-inspirerte dyr.

I tillegg loves støtte for flerspiller og en rekke teknologiske nyvinninger som vil forbedre spillopplevelsen. Mer informasjon om spillet (og Ty-franchisen generelt) skal bli gjort tilgjengelig på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden