Kvalifiser deg i helgen

Det er kvalifiseringsrunder hver dag fremover i FIFA 11 og Gran Turismo 5.

Det har vært mye frem og tilbake med PlayStation 3-turneringene i Gamer's Paradise, vår landsdekkende spillturnering, siden Sony har opplevd store problemer med PlayStation Network-systemet sitt.

Torsdag 2. juni fikk vi likevel sparket i gang den første kvalifiseringsrunden i FIFA 11 og Gran Turismo 5. Deltakermessig var det en gedigen suksess, men vi beklager om noen har hatt problemer med å spille.

Vi jobber stadig med å forbedre turneringssystemet vårt samt å gi dere den informasjonen dere behøver så snart som mulig, og setter veldig stor pris på alle tilbakemeldinger fra dere der ute.

I kveld blir det nye sjanser til å gjøre seg fortjent til en plass i sluttspillet, og vi fortsetter med nye kvalifiseringsrunder hver eneste kveld frem til fredag 10. juni.

Alle må være klare til å spille klokka 19:00, og man må belage seg på å spille flere kamper på rad. Det eksakte antallet kamper bestemmes av hvor mange som meldes på, og man spiller helt til åtte personer gjenstår. Vi trekker hvem som spiller mot hvem klokka 19:15. Konsollen er PlayStation 3.

Sluttspillet vil foregå fra 14. til 18. juni, og har som mål å finne frem til de to beste deltakerne i hvert spill. De vil få sjansen til å delta i den store finalen, som avholdes i Oslo mellom 26. og 28. juni. Alle som har vunnet samtlige kamper i kvalifiseringsrundene sine så langt er kvalifisert til sluttspillet.

Trykk her for å lage deg en konto i Gamer's Paradise

Siste fra forsiden