Hearthstone Global Games

Landslaget i Hearthstone er klart

Ingen store overraskelser på de fire som skal representere Norge i Hearthstone-VM.

Sindre Stien/Nordavind

Tidligere så kunne Norges befolkning stemme frem hvem de synes skulle representere Norge i Hearthstone Global Games 2018. 17. Juli er det klart for første runde, og Norge stiller med disse sterke og robuste spillerne:

Jens «Kolbein» Bratheim
Jahn-Erik «Zorkthar» Gangstøe
Casper «Hunterace» Notto
Eirik «ntR» Midtstue

Kaptein Gangstøe mener Norge stiller sterkt

Jahn-Erik «Zorkthar» Gangstøe blir fungerende kaptein for landslaget i år som i fjor, og mener at sjansene aldri har vært større.

Kaptein Jahn-Erik «Zorkthar» Gangstøe
Sindre Stien/ Nordavind
Det blir å finne ut hvordan vi kan få en edge - edgen vi allerede starter med er jo at vi alle har spilt sammen i mange år, så vår kommunikasjon er mer eller mindre så bra som den kan bli.
Jahn-Erik «Zorkthar» Gangstøe

Når det er fire stykker på laget, så er det veldig ofte høyt nivå på lagene. Gangstøe mener ingen lag er noe ekstremt svake, men er imponert over lag som Brasil, Argentina og Ukraina. Likevel føler han sjansene til Norge er gode.

Om laget føler noe spesielt press på å prestere, det er noe Gangstøe mener ikke er nødvendig å kalle det. Gangstøe og gruppa har ett høyt ønske om å prestere godt, og det motiverer guttene. Gangstøe melder også om at de var ett av de sterkeste lagene i fjorårets turneringspill, og har målsetninger om å gjøre det enda bedre i år.

Blizzard

BlizzCon i sikte

Det er nemlig sånn at de 48 landene kjemper seg gjennom et sveitsisk-turneringsformat på internett i 6 runder, for å kåre de 16 beste lagene. Deretter spiller disse 16 lagene en ny runde, der 16 skal bli til 8 lag, og avanserer videre til Hearthstone Global Games-finalene som spilles på BlizzCon. I år som alle tidligere avholdes BlizzCon på Blizzard Arena i Los Angeles, California, den 2-3. november.

Siste fra forsiden