League of Legends-kvalifiseringen fortsetter i kveld

Vi strømmer flere av de resterende kampene.

Oppdatering: Kvalifiseringsrunden fortsetter torsdag kveld, og Gamersleague.no strømmer flere av kampene.

Onsdag kveld fyrer vi av første kvalifiseringsrunde i vår landsomfattende League of Legends-turnering. Hele 64 lag har meldt seg på i denne første av fire kvalifiseringsrunder.

Har du og gjengen lyst til å prøve dere er det fremdeles mulig å melde seg på, frem til klokken 19:30. Vi tar sats på å sette igang en runde hver hele time, og dere bør sette av tid til å kunne spille minst tre omganger. Kampene begynner klokken 20:00 og spilles til det kun står fire lag igjen. Disse fire møter de 12 andre kvalifiserte lagene i et sluttspill den 22. oktober. De to lagene som står igjen etter sluttspillet vil så møtes til finalekamp i Oslo City den 27. oktober.

Kampene kan du følge her

I samarbeid med Gamersleague.no strømmer vi kamper her kontinuerlig fra turneringsstart og utover kvelden. Kampene vil bli kommentert av Cato «Madquist» Johannessen og Tor Sondre «supergt» Odde.

Om du er litt sent ute, eller blir slått ut allerede i kveld er det ingen grunn til å fortvile. Du kan prøve deg igjen i en av de resterende kvalifiseringsrundene som spilles i løpet av de kommende ukene:

Andre kvalifiseringsrunde: 15. oktober fra kl. 20:00Tredje kvalifiseringsrunde: 17. oktober fra kl. 20:00Fjerde kvalifiseringsrunde: 19. oktober fra kl. 20:00

Vi kjører samtidig første kvalifiseringsrunde i Counter-Strike: Global Offensive, og kommer også til å tilby strømming fra de rundene i samarbeid med Hellfragger.no her på Gamer's Paradise.

Siste fra forsiden