Left 4 Dead får dato

Røm fra zombiene

Valves kommende zombie-skytespill Left 4 Dead kommer til PC og Xbox 360 før jul.

I januar i år ble det klart at den amerikanske spillprodusenten Valve, som står bak spill som Counter-Strike, Half-Life, Portal og Team Fortress 2, kjøpte opp den California-baserte utvikleren Turtle Rock Studios.

Studioet har i flere år jobbet tett med Valve, og i de siste årene har de jobbet med zombie-spillet Left 4 Dead, hvor du skal rømme fra en zombie-skare som vil deg til livs.

Left 4 Dead har som mange andre Valve-spill blitt utsatt flere ganger, men nå har endelig utvikleren spikret en konkret dato for spillet. Den 4. november vil spillet være å finne i butikkene på PC og Xbox 360.

PC-versjonen vil også bli lagt ut på Valves egen distribusjonsplattform Steam, alt i følge Gamespot.

Spillet handler om at du og tre andre er blant få overlevende i en by full av zombier, og nylig fortalte Valve-sjef Gabe Newell om hvordan den kunstige intelligensen er sentral i spillet. Ikke bare sørger den for at hordene med zombier opptrer på en fortreffelig måte, den styrer også spillets gang.

Left 4 Dead kommer med samarbeidsmodus for fire spillere, samtidig som det også vil ha en flerspillermodus hvor noen spiller zombier, mens andre spiller de som skal overleve.

Siste fra forsiden