Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

Vivendi har nå gitt ut den offisielle E3-traileren fra Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude.

Larry Laffer er tilbake! Vel, nesten. Hovedpersonen i Al Lowe sin kjente og kjære eventyrspillserie har tydeligvis blitt for gammel til å jage damer, og nå er det nevøen hans, Larry Lovage, som har tatt over. Han virker forøvrig prikk lik onkelen sin, både i forhold til utseende og interesseområder.

I Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude er målet det samme som i alle tidligere Larry-spill: Å overbevise en serie damer om at Larry er den rette mannen for dem. Spillets utseende er kanskje søtt og tegnefilmaktig, men innerst inne er dette et ufyselig spill av den typen som uten tvil vil korrumpere dagens unge og hjelpe til med å rive ned de moralske verdiene samfunnet vårt bygger på. Forhåpentligvis blir det også ganske morsomt.

Nå har Vivendi gitt ut den offisielle E3-traileren fra spillet. Den varer i litt over ett minutt (men for å være helt ærlig, går nesten halvparten av tiden med på ulike logoer), og viser en rekke ulike sekvenser fra spillet, inkludert en våt t-skjorte-konkurranse der Larry får slå seg løs med vannpistol. Selv om spillet visstnok skal inneholde nakenhet er videoen i seg selv ganske uskyldig.

Den 10 MB-store Quicktime-filmen finner du her:

Siste fra forsiden