Lek doktor med DS

Nintendo har fortalt at de bringer sykehus-spillet Trauma Center: Under the Knife til Europa.

I Trauma Center får du rollen som en doktor, og jobben din er noe så uvanlig som å operere på folk (ved hjelp av autentiske metoder og utstyr). Ved hjelp av DS-ens unike kontrollsystem, prøver spillet å bringe en autentisk spillopplevelse, samtidig som det holder seg innenfor arkadedelen av spekteret (i motsetning til andre spill i samme stil, som for eksempel Life & Death-spillene til PC).

Spillet kommer med en omfattende historie, som omhandler et utbrudd av en farlig, ny sykdom. Utviklerne skryter av at kontrollene er enkle å forstå, men at det å redde liv kan være en svært vanskelig prosess. Pasientens tilstand kan gå fra god til kritisk på et øyeblikk, og den eneste som står mellom pasienten og likposen er deg.

Trauma Center har allerede blitt utgitt i andre deler av verden, hvor det har solgt svært godt, og nå har Nintendo kunngjort at de vil bringe det til Europa. Dessverre må europeiske spillere vente til mars neste år før den europeiske versjonen blir å finne i butikkene, men det er tross alt bedre sent enn aldri, og slike litt merkelige titler som dette har som kjent en lei tendens til å ikke bli lansert i vår del i verden i det hele tatt.

For mer informasjon om Trauma Center kan du sjekke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden