Lek gjemmeleken med en kompis

Samarbeidsmodus bekreftet i det kommende Splinter Cell: Conviction.

Om du, som vi er, også er svært glad i å leke i mørket med nattbriller, venter du også utvilsomt med store forhåpninger på det kommende Splinter Cell: Conviction. Spillet, som av utviklerne blir beskrevet som den beste Splinter Cell-opplevelsen hittil, har mang en gang blitt utsatt, men nå som vi endelig har fått en spikret dato er det bare å glede seg.

Vi skrev nylig om at spillets hjemmeside avslørte flere spennende detaljer om en potensiell ny figur i spillet, Archer. Nå har utviklerne avslørt hvilken funksjon Archer vil spille, han vil nemlig være én av to agenter i spillets samarbeidsmodus. Samarbeidsmodusen vil tilby hele seks timer med spilletid, altså utenom hva spillets hoveddel allerede tilbyr og vil la oss spille de to Third Echelon-agentene Archer og Kestrel.

Samarbeidsmodusen vil fungere som en prolog til Sam Fishers eventyr, nærmere bestemt to måneder før Sam Fishers eventyr starter. Archer og Kestrel historie vil fortelle hvordan terroristorganisasjoner klarte å stjele flere elektromagnetiske bomber ved hjelp av russisk etterretning, før den russiske mafiaen ble involvert. Som skrevet tidligere er Archer en relativt frisinnet person, noe som ikke faller i smak hos hans nye makker:

– Det er intet godt forhold mellom Archer og Kestrel; de verker liker eller stoler på hverandre. Men etter hvert som de gjennomgår stadig tøffere utfordringer sammen, vil du via dialog høre hvordan forholdet mellom de to utvikler seg.

Før det videre utdypes:

– Om Sam Fisher er en panter, er Archer og Kestrel to velociraptorer som jakter ned horden av byttedyr. Spillet vil absolutt bli svært grafisk, i den forstand at vi ikke vil sminke den brutale arbeidsmetoden til våre ninjaer.

Sist, men ikke minst vil også spillet få en utfordringsmodus. Modusen har fått navnet "Third Echelon Missions" og består av seks forskjellige brett basert på brett fra samarbeidsmodusen. Annet enn navnene på brettene (Hunter, Infiltration, Last Stand, og Face Off) som gir en viss antydning, avsløres ingenting om hva modusen vil tilby.

Og helt til slutt kan vi tipse om at spillets hjemmeside nok en gang har blitt oppdatert med nye bilder og videoer av det kommende eventyret. Men vær oppmerksom på at noen av videoene avsløres nokså mye av spillets historie.

(Kilde: VG247.com)

Siste fra forsiden